fbpx

Onze diensten

CONSTRUCTIE

Montage-Laswerk

Meer info

INSTALLATIE

Specialisatie: installatie en elektromechanica

Meer info

ONDERHOUD

Preventief – Curatief

Meer info

PROJECTEN OP MAAT

Automatisatie – Optimalisatie

Meer info

Ons proces

Met een langetermijnvisie gericht op klanttevredenheid verzekert Special Force Services de volmaakte oplossing voor al uw technische en mechanische problemen. Om de beste resultaten te garanderen hechten we veel belang aan een vlotte en duidelijke communicatie tussen klant en technisch team. Daarnaast wordt de veiligheid tijdens de uitvoering van het project steeds hoog in het vaandel gedragen. Aan de hand van onze procesmatige manier van werken nemen we uw volledige project deskundig onder handen.

1. Eerste contactmoment

In een eerste overleg bespreken we de specifieke opdracht en de toekomstige werkomgeving en wordt een tijdspanne voor de realisatie berekend.

3. Klantfeedback

De aangeboden diensten worden met de klant besproken. Onuitvoerbare zaken worden onmiddellijk gemeld. Aan de hand van klantfeedback wordt de planning aangepast.

5. Bewaking kwaliteit en planning

Gedurende het volledige proces is communicatie van essentieel belang. Bij eventuele onvoorziene omstandigheden vormen we deze samen om tot nieuwe opportuniteiten.

2. Vastleggen afspraken

Afspraken inzake de geplande werkzaamheden, tijdspanne en te gebruiken materialen worden vastgelegd.

4. Opdrachtbevestiging en aanvang project

Na de opdrachtbevestiging wordt de geselecteerde technicus begeleid bij aanvang van het project (materiaal en contactpersonen).

Interesse in onze diensten?
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.